Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Oversmoked.
    Quebracho komt uit zuid amerika, de manier van BBQ-en daar is met open BBQ's, asade kruizen, matrassen etc. Maar in ieder geval open...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Peter64's bericht in het onderwerp Oversmoked met Haha Haha.
    En daarna de sleutel weg gooien. @Johnny5 . Van welk merk is je marabu houtskool? Probeer anders eerst, bv een beenham, te garen...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Oversmoked.
    Wat Frits al zei: Houtskool is je brandstof, PUNT. Rooksmaak komt van rookhout, BBQ smaak komt van PAK's en rookhout. Degene die heeft...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Oversmoked met Leuk Leuk.
    Johnny, welkom bij de club. Rook komt van je rookhout, niet van je Margrietschijf of wat dan ook. Meer rookhout geeft meer rooksmaak...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled Pork story.
    Kijk en zo hoort het, knor in het kwadraat.(y)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Brisket op een niet geschikte bbq!!.
    Toch nog gelukt. Maar dan wel in de oven. Ziet er zo op de foto vrij droog uit maar dat kan bedrog zijn. Een rookring heeft totaal niks...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Peter, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Saus: Pindasaus, de lekkerste.
    Zonder trassie geen passie!
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ook even voorstellen,.
    Hoi Rob, Welkom bij het Genootschap . Leeftijdgenoot😊
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Dick, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Angus maminha Uruguay.
    Tri tip, lekker stuk vlees kan als steak maar ook L&S als brisket. Ze noemen het ook wel "Poor man's brisket" al moet je tegenwoordig...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Saus: Pindasaus, de lekkerste.
    Welkom bij de trassie junkies. Ik bewaar de trassie altijd in een klein lucht dicht plastic bakje. Elke keer als ik de naam Trassie hoor...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beginner op de Kamado.
    Hoi Andre, Welkom bij het Genootschap. Dat zwartekousje zal wel siliconen zijn oid. Dat is hittebestendig, maar niet direct boven de...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Frits's bericht in het onderwerp Even voorstellen + primo vraagje met Leuk Leuk.
    Kijk voor low and slow, spareribs is een kamado wel heel fijn. Zou het antwoord alleen grillen zijn zou het antwoord een kettle zijn.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen + primo vraagje.
    Hoi Arne, Welkom bij het Genootschap. Het voorstel draadje is eigenlijk niet bedoeld om meteen een vraag te stellen, maar om je als...
Terug
Bovenaan Onderaan