Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Soepkippen zijn niet geschikt voor grillen, daar moet en kun je alleen soep mee koken, dat zijn taaie dingen en alleen geschikt voor...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste ervaringen.
    Hoi Danny, welkom bij het Genootschap. Ik maak nagenoeg elk jaar mijn traditionele Appeltaart op de BBQ met appels uit eigen tuin...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp MOINK balls.
    Mooie ballen JP (y)
  • Ewald
    -1- Erik B71 -2- baconstrips -3- cricque -4- Ries25 -5- Ghost -6- NasQ -7- Kev
    • 1748844243615.png
    • 1748844293548.png
    • 1748844375925.png
    • 1748844444987.png
    • 1748844525906.png
    • 1748844589483.png
    • 1748844656819.png
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Oink Oink, we are the Champignons.
    Grappig, "Grind Hog Pinwheels" ziet er goed uit.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled pork o.a..
    Ha, ik dacht het al ik zie een Outdoorchef 57, dat moet een generatie genoot zijn. Die outdoorschef's zie je niet meer zo veel meer, 15...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Luuk, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Bacon Gamba's.
    Terug van weggeweest, @Nosmo, Piet bedankt voor het herstellen van de foto's Dit recept is overigens met en zonder bacon fantastisch...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippenbout huidzijde naar boven?.
    Aha, voor alles moet een eerste keer zijn. Succes.(y)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippenbout huidzijde naar boven?.
    Wat denk je zelf? ;) Hoe BBQ je normaal een kippenpoot?:unsure: Omdat het nu BBQ is betekent dit niet dat alle regels van het koken niet...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled pork..
    Wat een afschuwelijke foto uitsnedes, uitgeknipt met witte achtergrond, niet meer doen Maar goed, wel een hele mooie PP. Gefeliciteerd...
  • Ewald
    Volgens mij bedoelde @Sticky Fingers iets anders met die laatste vraag, namelijk waarom @A3N de PP tot een lagere kerntemperatuur laat...
  • Ewald
    Het is wel op het randje;), maar ook wel erg interessant om te zien en lezen hoe het er in een professionele keuken eraan toegaat.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen..
    Hoi Peter, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kolen voor kamado.
    Houtskool en briketten zijn je brandstof en die moeten neutraal zijn. Rooksmaak krijg je met rookhout. Die typische BBQ smaak komt voor...
Terug
Bovenaan Onderaan