Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Rookie.
    Hoi Danny, welkom bij het BBQ Genootschap. Volgens sommigen is barbecue met een C en de afkorting BBQ met een Q Maar volgens de...
    • 1748000257206.png
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ciao a tutti!.
    Hoi Jeroen, welkom bij het Genootschap, mooie T-bone
  • Ewald
    Ewald waardeerde A3N's bericht in het onderwerp Koreaanse beercan chicken. met Leuk Leuk.
    Ik maar denken dat dat verslavende spul bij m'n sushi geblancheerd werd ;). Nee zonder gekkigheid even, natuurlijk kan je niet alle...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp zalm van de bbq met Leuk Leuk.
    Altijd lekker zalm, Alleen de rookplankjes roken niet als je ze indirect doet , ( zo kun je er wel lekker lang mee 😅) je kunt de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Youri, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koreaanse beercan chicken..
    Dat Gember verhitting nodig heeft ben ik het niet helemaal mee eens, neem bijvoorbeeld de ingelegde gemberplakjes (Gari ) die je bij de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koreaanse beercan chicken..
    Niet helemaal gaar maar na een end sear wel. Mooie lering kun je eruit halen. Op eigen verzoek geen tok. Als je dan toch zo goed bezig...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Ries25's bericht in het onderwerp Eerste keer zalm met Leuk Leuk.
    Ik had het in eerste instantie inderdaad indirect, maar al snel een halve deflector eruit gehaald, dit gaf wel het gewenste effect met...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Effe voorstellen.
    Hoi Corne, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald waardeerde Kyrti's bericht in het onderwerp Beetje Pulled Pork met Leuk Leuk.
    Met bot, in de 2 na laatste foto zie je m goed zitten door de krimp
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Weinig tot geen rooksmaak Traeger.
    Wat @Hetoudestrandhuis zegt +1 Pelletsmokers werken met hoge luchtsnelheid, vandaar die straaljagergeluiden ervan, waardoor je weinig...
  • Ewald
    Smoke tube erbij leggen.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beetje Pulled Pork.
    Mooi stuk gemarmerd vlees, was dit een stuk met bot of zonder bot? technisch gesproken de nek.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste keer zalm.
    Zie ik het goed en ligt de plankje met zalm indirect? Dan heeft het rookplankje niet veel nut. Je wil dat het plankje gaat roken dan...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lekker amateuristisch dingen testen..
    Hebben die kip. Ja dat zijn ze de oude vertrouwde 57 webertjes waar je de hele wereld mee aan kan. Met thermometer, asopvangbak, en tug...
Terug
Bovenaan Onderaan