Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Hoi Geoffrey, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Noskos' gerookte kipfilet.
    @Ghost, plaats deze even bij recepten AUB (sauzen, rubs en marinades) dat receptenonderdeel is overigens niet foto verplicht;) Anders...
  • Ewald
    Goede verse zalm ruikt niet sterk, zeker ingepakt ruik je niks, pekelen doe je bij voorkeur afgedekt of onder vacuum. Zie link hieronder...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp New kid on the block.
    Hoi Fred, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Weer een nieuweling.
    Hoi Frits, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Hoi Jelle, welkom bij het Genootschap. vragen over De Columbus BBQ zul je hier vast op het forum vinden, anders kun je altijd een topic...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lam spareribs in ketjap marinade.
    Hout dat niet goed is omgevormd tot Houtskool, dat proces noemen we pyrolyse, kan nog restjes teer en andere reststoffen bevatten. Dat...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lam spareribs in ketjap marinade.
    Die lamsribs zien er wel erg smakelijk uit en inderdaad als ze ouder worden, richting schaap, mutton noemen de Engelsen ze dan dan gaan...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp buikspek.
    Wat Hoogie al aangaf, buikspek kent veel warme bereidingen/recepten met verschillende kerntemperaturen tussen de 70 tot in de 90+ graden...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Hoogie's bericht in het onderwerp buikspek met Leuk Leuk.
    Tja, dat ligt er een beetje aan hoe je het wil bereiden. Je kunt op internet veel recepten vinden. Ik vind die van Noskos wel heel...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Peter, welkom bij het Genootschap. Mooie set BBQ's (y)
  • Ewald
    Tja, moeilijk te zeggen, ik zou eerst het kolenrooster bomvol leggen met houtskool. Alles wat nu een beetje uit elkaar ligt kan elkaar...
  • Ewald
    Los van héééle slechte brandstof is meestal de zuurstofstroom de boosdoener als je vuurtje niet wil branden. De Barilo had hierbij...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beef Ribs.
    Niks mis mee, mooie short ribs. Zien er heerlijk uit
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste keer pulled pork.
    Aardappels inpakken op het rooster is zo overbodig. Vroegâh wisten we niet beter en deden we ze in alu folie en legden we ze tussen de...
Terug
Bovenaan Onderaan