Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp buikspek.
    Wat Hoogie al aangaf, buikspek kent veel warme bereidingen/recepten met verschillende kerntemperaturen tussen de 70 tot in de 90+ graden...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Hoogie's bericht in het onderwerp buikspek met Leuk Leuk.
    Tja, dat ligt er een beetje aan hoe je het wil bereiden. Je kunt op internet veel recepten vinden. Ik vind die van Noskos wel heel...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Peter, welkom bij het Genootschap. Mooie set BBQ's (y)
  • Ewald
    Tja, moeilijk te zeggen, ik zou eerst het kolenrooster bomvol leggen met houtskool. Alles wat nu een beetje uit elkaar ligt kan elkaar...
  • Ewald
    Los van héééle slechte brandstof is meestal de zuurstofstroom de boosdoener als je vuurtje niet wil branden. De Barilo had hierbij...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beef Ribs.
    Niks mis mee, mooie short ribs. Zien er heerlijk uit
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste keer pulled pork.
    Aardappels inpakken op het rooster is zo overbodig. Vroegâh wisten we niet beter en deden we ze in alu folie en legden we ze tussen de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dijen op de directe manier.
    Ziet er erg lekker uit, Memphis style chicken. @noskos heeft daar eens een leuk verslag over geschreven en de Memphis style ribs op die...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Twijfel, twijfel, twijfel.... met Leuk Leuk.
    Persoonlijk zou ik bij dit dilemma nooit de connected kopen en altijd de grootste. Óf 2x de large. Connected kan je hem altijd nog...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Niels. Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Ruben. Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Dennis, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Martijn, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Italiaanse bbq gerechten.
    Zeker Melanzane! Dat is een absolute killer! https://www.bbqgenootschap.nl/threads/groente-melanzane-alla-parmigiana.6411/post-119940
Terug
Bovenaan Onderaan