Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dag iedereen.
    Hoi Kevin, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Ook even voorstellen.
    Hoi Jos, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Rahem, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Iberico pluma Mojo rojo.
    Ziet er heerlijk uit, voor mij mag hij iets meer medium ik zie nog redelijk wat rare vlees bij de 2 laatste plakjes. Voorste 2 plakjes...
    • 1743420904362.png
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kennismaken.
    Hoi Lucien, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen ook!.
    Hoi Korneel, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koudrookgenerator (cilinder).
    Dit is al een redelijk oud topic, maar wel actueel. Zelf rook ik warm gewoon in de BBQ, blokje hout tussen de gloeiende kolen. Koud...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Wil, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen maar.
    Hoi Ruud, welkom bij het Genootschap en succes met je BCC
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp nieuw rooster voor Weber kettle 57.
    Ben ooit gestopt met Weber roosters te kopen die toch niet voldeden, toentertijd (2011-2013) waren er grote kwaliteitsproblemen met de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hi Hi High Temp.
    Hoi Thijs, welkom terug.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo.
    Hoi Toon, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Problemen temperatuur vast te houden.
    Ooit een keer weber briketten gehad (toen wisten we nog niet dat kokos beter was) die vochtig opgeslagen waren geweest, de zakken zagen...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Jouw vaste rub of glaze?.
    Hier geldt vaak het motto KISS (keep it simple stupid) Voor Steaks altijd alleen PeZo, maar dan wel van uitmuntende kwaliteit dus zout...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Problemen temperatuur vast te houden.
    Een belangrijke vraag: Hoe oud zijn de briketten, en heb je ze droog opgeslagen? In tegenstelling tot houtskool verouderen briketten, en...
Terug
Bovenaan Onderaan