Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Kalkoenrollade, eenvoudige maar lekkere BBQ maaltijd met rostirondjes en witlofsalade Het hoeft niet altijd complex en moeilijk, eenvoud...
    • 20250427_131653.jpg
    • 20250427_134027.jpg
    • 20250427_134417.jpg
    • 20250427_140028.jpg
    • 20250427_152302.jpg
    • 20250427_153613.jpg
    • 20250427_194716.jpg
    • 20250427_194732.jpg
    • 20250427_210229.jpg
    • 20250427_210237.jpg
    • 20250427_214119.jpg
    • 20250427_214454.jpg
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Pulled pork.
    Mooie stukken procureur En dat maakt mooie PP. Gefeliciteerd met je knor.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippie op een zetel.
    Bedankt voor de update, dit is heel belangrijk want brining is echt trial and error, alle bevindingen en percentages opschrijven. in...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Ruud H's bericht in het onderwerp Kippie op een zetel met Leuk Leuk.
    Mooie vragen Ewald, De kip was een heerlijke maiskip trouwens de brine had ik gevonden op het interwebs gevonden. (de basis) 1 liter...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Kippie op een zetel.
    Mooie malse kip Ruud! De allergoeiste tot nu toe zeg je. Wat was je zoutpercentage van de brine, en had je er nog kruidjes in? heb je...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Rafael, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo allemaal.
    Hoi Patrick, Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Regiorund Brisket.
    Eigenlijk omdat ik het zo geleerd heb, zodat het vet makkelijker wegsmelt en er zo minder kans is op plasjes gesmolten vet op het vlees...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Regiorund Brisket.
    Even gezocht naar regiorunderen, mooi dat ze in Nederland ook gaan nadenken, er is sowieso 1 fokker die Grainfed runderen levert de rest...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Regiorund Brisket.
    Mooie Brisket, dan heb je geluk gehad met het lokale rund, was dit rund nog speciaal gevoerd? Meestal gaat brisket met die magere...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen met mij Konnected Joe..
    Hoi Jordan, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Bruno, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste keer Yakitori.
    Zien er erg smakelijk uit.
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Mijn beer can chicken perikelen.
    Leuk experiment, met een paar kanttekeningen voor de volledigheid. 260 graden Celsius, waar gemeten? Rooster of Dome? Daar kan zomaar...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Mijn beer can chicken perikelen.
    Dan is het H&F en geen L&S Dat zou een verklaring kunnen zijn voor het niet krokante vel. Ik verplaatst hem naar het juiste onderdeel
Terug
Bovenaan Onderaan