Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag maar eens een keer forel op de BBQ. Voorzien van citroen, knoflook, dille en kruiden. BBQ op ongeveer 160 graden met blokje appelhout en na 30 minuten met een kerntemperatuur van 60 graden heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Gezien het weer was het vandaag een prima moment voor een wat langere sessie. Dus voor de eerste keer Pulled Pork. Mooie procureur van 2,6 kg. in de rub van Noskos (The Pulled Pork) gezet. BBQ op temperatuur gebracht, rookhout toegevoegd, en daar gaan we.
Tijd om in te pakken.
Het...
Deze opstelling is zo omschreven in het recept ( en video ) van Noskos. Hierdoor past de kip prima in de BBQ en kan je deksel ook nog gewoon keurig dicht. Bij alle andere gerechten doe ik het ook zoals jij omschrijft.
Vandaag moest het dan toch maar gebeuren. Gisteren een mooie kip gehaald. Lekker Noskos the Chicken als rub gebruikt (en het recept van Noskos) en op de BBQ gezet. Stukje appelhout voor de rook.
Was vandaag ook de eerste keer met Ecobrasa briketten. Werken super. Temperatuur erg goed te regelen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.