Beef en Steak

Recente inhoud door dennisb

  1. dennisb

    Temperatuur setup en deksel sluiten

    De americanen zeggen dan ook 'if you're looking, you ain't cooking' een deksel openen met een ketelbbq verlies je veel warmte en zal het tijd kosten voordat dit weer op orde is. Dus niet teveel kijken, liever vertrouwen op kerntemperatuurmeter, soms gluur ik wel door de luchtinlaat boven met een...
  2. dennisb

    Shotgun shells met jalapeno en cheddar

    Ik heb ze een keer gemaakt met bolletje mozzerella in het midden en beide zijden met gehakt. Omwikkeld met spek en op het eind deels met en deels zonder aangepaste passata ingesmeerd, maar beide waren goed gaar geworden. Leuk om te maken
  3. dennisb

    Bastard pizzasteen: Suboptimale werking

    Ik zet de platesetter op een extra rooster van mn oude weber. De pizzasteen op de hoogste stand en de platesetter daar onder. Zo kan de warmte makkelijk langs de stenen en heb je geen verbrande bodem. Voor het deeg wat ik maak is 300'C genoeg om alles mooi gaar te krijgen. Pizza ligt er dan...
  4. dennisb

    Ovenschaaltje Jumbo

    Thanks voor de tip, leuk schaaltje!
  5. dennisb

    Keuze vacumeermachine

    Die vevor is wel een leuke opstap voor de solis/princess/rebrand. Ik heb de rebrand van de solis en nog steeds heel tevreden met het gebruik. Simpel ding, goedkoop, nog altijd niet stuk na jaren gebruik. Als ik veel te vacumeren hebt dan is het handig dat je zakken hebt die een beetje de...
  6. dennisb

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Die bloempot is de schep voor je kolen. Zeker geen maatschep want die krijg je ook bij een weber 57cm. Geniet van je wga
  7. dennisb

    Vlees webshop

    Aalvink is een gewone slager die ook stukken bbq vlees verkoopt, maar geen zuid amerikaans import volgens mij. Aantal keren vlees besteld, was gewoon goed zoals je mag verwachten. Aalvink is ook sponsor geweest van het forum.
  8. dennisb

    Het Grill Guru draadje

    Zo werkt het ook bij mijn monolith, gewoon vasthouden bij sluiten. De keren dat ik in een tuincentrum een ander merk voel met openen en weer sluiten verbaasd het me dat enkele types blijven hangen tijdens het sluiten.
  9. dennisb

    Kerst met hindernissen.

    Kan je (of waar het gevierd wordt) niets meenemen/ lenen? Ik gebruik een of meerdere bbq's, voor mij extra ovenruimte. Binnen alleen een combi-ding. Dus alle ruimte is welkom. Zeker als anderen ook een gerecht maken, ze hebben altijd een oven nodig want niemand wil lang achter het fornuis staan...
  10. dennisb

    Eendenborst filet in hoisin marinade

    Het vlees ziet er goed uit! De suikers in je marinade zijn te snel verbrand, hoisin bevat veel suiker. Volgende keer zou ik de marinade als een lakje op een later moment doen of als saus op je bord. Zo'n speksteen gaat hier op de verlanglijst
  11. dennisb

    Hamburger party

    Leuke klus! Als je dunne burgers hebt gewoon direct boven het vuur op een hete Q. Klep dicht houden tot de rook van het vet dat los komt op de kolen lekt, daarna de burgers omdraaien en herhalen tot alles bal is ;) Ik hoop dat je in een goede flow kan komen.
  12. dennisb

    Klein projectje, nylon snijplank afgefreesd

    Netjes gedaan! Zo gaat het in de horeca ook, gaat de functie niet onder lijden en wat duurzamer zo
  13. dennisb

    Eerste BBQ feestje

    Of in de ochtend parijs buikspek roken (vlees kan veel hebben en is heerlijk). De bbq daarna voor hetere bereiding klaarmaken
  14. dennisb

    Pizza Margherita

    Het hartje is heel herkenbaar. Hier moet ik voor de jongste (ook 5jaar) steeds een hartje maken. Ooit door het plakken van de schep per ongeluk zo gemaakt, maar nu een vast ritueel haha
  15. dennisb

    Philly cheese steak

    Ziet er heerlijk uit man!
Terug
Bovenaan Onderaan