BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door denman1710

  1. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Haha......het was lekker! Nadien niet iets opnieuw gedaan (door andere prioriteiten in het leven). Ik ga proberen weer meer tijd in de Q hobby te stoppen.....
  2. denman1710

    Iemand bekend met de INKBIRD ISC-007BW controller?

    120eu nu bij Amazon.... https://www.amazon.nl/INKBIRD-Temperatuurregelaar-ISC-007BW-Automatische-Thermometer/dp/B08PF66NW2?tag=egcpeppernle2-21&ascsubtag=186443784
  3. denman1710

    Kamado BBQ douglas tafels (modules)

    Uhmmm let er wel op, een kamado kan erg heet worden (nog heter aan de onderzijde). Dat gaat het hout eronder niet leuk vinden. Mijn Joe jr. heeft het IKEA bekvam tafeltje al eens bijna doen fikken
  4. denman1710

    Buitenkeuken gemaakt.......almost done

    Zie dat al mijn foto's van vorige forum weg zijn. Dus even opnieuw...
  5. denman1710

    Kamado BBQ douglas tafels (modules)

    Kijk eens aan! Bedankt voor je bericht. Weinig online idd, helaas druk met andere (ook leuke) dingen. Dit is nu mijn keuken...
  6. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Zo dan.....nu pas tijd gehad om het vleesje uit te pakken. Geen nare luchtjes integendeel......bijna geen lucht. Vlees heeft 700gram van zijn 1700gram verloren aan vocht en korst. Apart hoor. Na uitpakken leek het vlees volledig geplastificeerd te zijn. Nu gevacumeerd en zaterdag even...
  7. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Ik ga hem straks uitpakken.....maar....lijkt niet helemaal goed te zijn gegaan. Linksonder is het vlees een beetje groen en het is niet echt hard geworden....ik ben er bang voor helaas. Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  8. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Lijkt dat de zak wel goed aan het vlees is gehecht. Ook aan de onderzijde een groene gloed Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  9. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Ik ken het agen al. Smaak is lekker. Normaliter laat ik het doen in de kasten van de Makro. Ik dacht eerst 60 dagen, maar misschien maak ik er 30 van. Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  10. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Boter wil ik het niet noemen. Beetje noot-achtig Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  11. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    En de lucht wordt penetranter..... Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  12. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    2 weekjes onderweg. Vlees wordt ook hard en erg donker. Her en der wel een groene "gloed"...... Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  13. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Hey Pepijn, dat is fijn te lezen dat het nu goed gaat met m'n stukkie vlees Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  14. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Een weekje verder......de echte "vuur" rode fase heb ik gemist. Het vlees begint nu wel donder te verkleuren en het vet begint hard te worden. Er zijn wat lucht packs te zien. Denk wel dat het goed gaat, of denken jullie anders? Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
  15. denman1710

    Zelf aan de slag met Dry-agen

    Jammer voor mij te laat, evenals het spelletje op FB welke mij 25% korting had gegeven....... Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan