Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Haha......het was lekker! Nadien niet iets opnieuw gedaan (door andere prioriteiten in het leven). Ik ga proberen weer meer tijd in de Q hobby te stoppen.....
120eu nu bij Amazon....
https://www.amazon.nl/INKBIRD-Temperatuurregelaar-ISC-007BW-Automatische-Thermometer/dp/B08PF66NW2?tag=egcpeppernle2-21&ascsubtag=186443784
Uhmmm let er wel op, een kamado kan erg heet worden (nog heter aan de onderzijde). Dat gaat het hout eronder niet leuk vinden. Mijn Joe jr. heeft het IKEA bekvam tafeltje al eens bijna doen fikken
Zo dan.....nu pas tijd gehad om het vleesje uit te pakken. Geen nare luchtjes integendeel......bijna geen lucht.
Vlees heeft 700gram van zijn 1700gram verloren aan vocht en korst.
Apart hoor. Na uitpakken leek het vlees volledig geplastificeerd te zijn.
Nu gevacumeerd en zaterdag even...
Ik ga hem straks uitpakken.....maar....lijkt niet helemaal goed te zijn gegaan. Linksonder is het vlees een beetje groen en het is niet echt hard geworden....ik ben er bang voor helaas.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Ik ken het agen al. Smaak is lekker. Normaliter laat ik het doen in de kasten van de Makro.
Ik dacht eerst 60 dagen, maar misschien maak ik er 30 van.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Een weekje verder......de echte "vuur" rode fase heb ik gemist.
Het vlees begint nu wel donder te verkleuren en het vet begint hard te worden.
Er zijn wat lucht packs te zien. Denk wel dat het goed gaat, of denken jullie anders?
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.