BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door dasvieszeg

  1. D

    Koud gerookte zalm

    Die gerookte zalm ziet er zeker goed uit! Waar ik benieuwd naar ben is of de rookmot van olijfhout bevalt.? Ik wil dat al een tijdje uitproberen maar heb het nog niet aan gesurft. Ook wel eens enkel met olijf gerookt want Ik zie nu een zakje eiken erbij staan dus neem aan dat je deze gemengd...
  2. D

    Even voorstellen...

    Hartelijk dank aan allen die mij welkom heten, @Veluwse Bob een mooie idd, had ook nog gekund. Als iets heel lekker is bij ons roepen wij al snel "hè bah!, wat vies zeg!" Zo van, pak dat maar niet want dan heb ik meer, zeg maar.😉 Van daar de naam. Hoe gaat dat bij jullie? Is dat herkenbaar...
  3. D

    Even voorstellen...

    Dankjewel, daar ga ik wel vanuit!
  4. D

    Even voorstellen...

    Hallo allemaal, Mijn naam is Bas, woon aan de Zeeuwse kust en voor ik mijn kamado had was ik graag bezig op een open vuur. Of dat nu met kolen, briketten of sprokkelhout uit de natuur was op een kampvuur, betonnen bbq of kleine hibachi-bbq. Sinds vorige zomer dus een Kamado in huis gehaald en...
Terug
Bovenaan Onderaan