BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Chrisje72

  1. Chrisje72

    BBQ Moestuin topic

    Klinkt handig... Maar dat heb ik helaas geen plek voor.
  2. Chrisje72

    BBQ Moestuin topic

    Wat is een soepmaker?
  3. Chrisje72

    BBQ Moestuin topic

    Ik heb een paar bakken volgens het "makkelijke moestuin" principe. Momenteel met wortels, struikbasilicum, babypompoen, palmkool en bindsla. Misschien later nog wel een extra bak erbij. https://makkelijkemoestuin.nl/
  4. Chrisje72

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Doe had ik ooit bij de action gekocht, maar dat ding kon niet tegen de hitte!
  5. Chrisje72

    Hoi Allemaal

    Welkom
  6. Chrisje72

    Kipsalon van de rotisserie

    Nou ik vind het best lekker om uit eten te gaan, gewoon omdat je dan lekker zelf niks hoeft te doen.
  7. Chrisje72

    Help spareribs!

    Nee, degene die ik eerder gemaakt had waren nog erger: https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.bbqgenootschap.nl/threads/mislukt.32222/&share_tid=32222&share_fid=27482&share_type=t&link_source=app Ik geloof dat ik deze bij Albert Heijn vandaan had. De slager waar ik meestal het...
  8. Chrisje72

    Help spareribs!

    Inderdaad. En ik ben ook heel blij dat ik dit forum heb gevonden, want ik krijg hier hele goede tips en lekkere ideeën.
  9. Chrisje72

    Pulledpork

    Ziet er goed uit!
  10. Chrisje72

    Big joe ingenomen + nieuwe aanwinst

    Beetje jaloers wel.. Krijg mijn man niet warm voor de bbq... Is dat lekker? Gerookte appeltaart? Kan me het nog niet zo voorstellen.
  11. Chrisje72

    Help spareribs!

    Ik leer nog elke dag bij:) Ben al heel blij wat ik wel voor lekkers met mijn kamado gemaakt heb. En dit ziet er uiteindelijk toch niet onaardig uit?
  12. Chrisje72

    Help spareribs!

    Of ik doe er te veel peper in, dat kan ook natuurlijk ...
  13. Chrisje72

    Ribeye met een uitzicht.

    Aan de foto te zien niet.. Of het moet iemand met 2 rechterhanden zijn [emoji2957]
  14. Chrisje72

    Help spareribs!

    Het grappige is dat ik zelf helemaal niet zo'n spare rib liefhebber ben. Vooral mijn zoon lust ze graag en besteld ze bij alle thuisbezorgd restaurants die ze hebben. Voor hem zou ik graag eens echt goede ribs willen maken. Nu vond hij deze eigenlijk ook wat te pittig, ik heb ze met basis bbq...
  15. Chrisje72

    Help spareribs!

    Ik heb wel een goeie thermometer maar deze pas in het vlees gestoken na 2 uur en toen zat het al rond de 90. Er was ook weinig vlees toen om het in te steken dus hoe betrouwbaar dat nog was..?? Ben nu aan het kijken naar thermometers die dus ook op het rooster kunnen(of evt met een losse...
Terug
Bovenaan Onderaan