Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb een paar bakken volgens het "makkelijke moestuin" principe.
Momenteel met wortels, struikbasilicum, babypompoen, palmkool en bindsla.
Misschien later nog wel een extra bak erbij.
https://makkelijkemoestuin.nl/
Nee, degene die ik eerder gemaakt had waren nog erger: https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.bbqgenootschap.nl/threads/mislukt.32222/&share_tid=32222&share_fid=27482&share_type=t&link_source=app
Ik geloof dat ik deze bij Albert Heijn vandaan had. De slager waar ik meestal het...
Het grappige is dat ik zelf helemaal niet zo'n spare rib liefhebber ben. Vooral mijn zoon lust ze graag en besteld ze bij alle thuisbezorgd restaurants die ze hebben. Voor hem zou ik graag eens echt goede ribs willen maken.
Nu vond hij deze eigenlijk ook wat te pittig, ik heb ze met basis bbq...
Ik heb wel een goeie thermometer maar deze pas in het vlees gestoken na 2 uur en toen zat het al rond de 90. Er was ook weinig vlees toen om het in te steken dus hoe betrouwbaar dat nog was..??
Ben nu aan het kijken naar thermometers die dus ook op het rooster kunnen(of evt met een losse...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.