Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Verbaasde me echt dat er zoveel van de PP werd gegeten. Maakt het leven in de toekomst wel makkelijker. Dat BBQ pakket, ach wijze les. Beter dat we te veel hebben als te weinig.
Dus... Afgelopen weekend onze 2de huwelijksverjaardag gevierd.
We hebben 1 ding geleerd. We nemen een traiteur volgende keer :P
En de wekker goed instellen, deze stond ingesteld op 05.45 op weekdagen.
Dus om 06.10 half naakt de Q aangestoken.
Dit keer waren ze ook echt mooi klaar binnen 8...
Geen idee, het is pas komend weekend. We hebben al wat voorbereidingen genomen. Voldoende briketten, bear claws voor te pullen. Rubs. Nu alleen nog goed weer.
Dat denk ik ook, alleen zijn bepaalde mensen kieskeurig (lees oudere mensen). En dan zullen we maar even die extra moeite nemen.
Dus de PP eerder beginnen te maken. Ach, ook dat lukt nog wel.
Ik heb dus ook een doos gehaald en in vergelijking met wat ik bij mijn slager krijg zijn deze ribben veel beter qua smaak.
Mijn vrouw verbiedt me zelfs om nog naar de slager te gaan om ribben te kopen, deze zijn lekkerder.
Maar ja, ze zijn wel weinig bevleesd.
Pulled pork soup! Jakkes!
Mijn vrouw en ik waren het eens, smerig! En toen gingen we aan onze eigen bereide Pulled Pork met pecan en whisky rookhout smaak. Dat smaakte ten minste naar meer...
Iedereen bedankt voor de hulp. Ik zal dan maar eens de gok wagen en dan bij een NLpost punt laten leveren.
Hoe laat heb je het toen opgehaald? Als het pakket om 07.30 geleverd wordt en je haalt het om 19.00 af. Hoe ziet dan er dan uit vraag ik me altijd af.
Zomaar eventjes naar een afhaalpunt...
Ik doe het als plaksel voor de rub zodat het erop blijft plakken. Ik gebruik wel milde mosterd en geen super sterke. Misschien dat dat nog wel een invloed kan hebben,
Dat ziet er lekker uit!
Ik doe nu de temperatuur op 89C ipv 88C en als hij de temp aantikt dan ga ik binnen alles voorbereiden voor de eindsaus.
En dan ga ik het vlees pas van de Q halen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.