BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door brulk

  1. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    @Bobvt78 : Dat ziet er toch ook gewoon goed uit. Heb je de achterkant open gelaten ?
  2. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Ik heb bij de Ikea een meubelhoes gekocht. Deze is ruim genoeg om eromheen te vallen. Het valt best mee met condens, waarschijnlijk omdat hij aan de onderkant genoeg kan luchten. Dank je Bob, heb je ook een draadje van jou meubel ?
  3. B

    Varkenshaas met pistachepesto

    Ik heb hem afgelopen weekend geprobeerd. Heerlijk gelukt. Goede pesto smaak. Het vlinderen is idd gewoon in de lengte opensnijden. Ik heb hem daarna nog even 'bewerkt' met een vleeshamer om het iets meer te vlekken en net wat malser te maken.
  4. B

    Lidl komt met eigen "GBS" systeem

    Het rooster zelf weet ik nog niet, maar het pannetje en eventueel pizzasteen ga ik denk toch wel halen voor die prijs. Altijd handig om te hebben liggen :)
  5. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Ja idd bewust openingen voor lucht. En daarbij vind ik het ook wel mooi, dat er verschil zit in de 2 kanten
  6. B

    Ierse Picanha, grass fed

    Ziet er goed uit. Staat erbij op de To-Do. Hoe lang heeft hij het vlees bij elkaar op Q gelegen ?
  7. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Nee Frank, maar misschien komt die er nog. Eerst even kijken hoe het zo bevalt Verstuurd vanaf mijn SM-A510F met Tapatalk
  8. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Meubel is klaar en gereed voor gebruik ! Het hout heb ik behandeld met bankirai Verstuurd vanaf mijn SM-A510F met Tapatalk
  9. B

    Home made BGE meubel

    Mooi gemaakt !!!
  10. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Dank je Brecht Ik heb nog een voorraadje bangkirai olie staan dus die wil ik gaan gebruiken. Verder moet ik nog even op zoek naar een afdekhoes om hem onder te laten "schuilen"
  11. B

    BBQ and Beer Foodporn Factory Fest 2.0!

    Top verslag ! Heb spontaan trek.....
  12. B

    nieuw lid

    Welkom
  13. B

    Tafel Weber 57 cm. in de maak

    Inmiddels ben ik weer wat verder met het meubel. Nog een deurtje erin en uiteraard het gat voor de BBQ. Daarna nog in de olie zetten en klaar !
Terug
Bovenaan Onderaan