Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hallo Frits! Welkom hier op dit mooie forum. Blij om weer een weber eigenaar te zien tussen al dat kamado geweld hier :LOL:.
Gooi eens 6-8 gloeiende briketten (uit starter) op een bedje van koude kolen met de schuiven onder en boven vol open.
Bij 80 graden de onderste lucht toevoer op de helft...
Dat wilde ik eigenlijk! Maar in mijn dorpje niet zo snel te verkrijgen. Wel hebben we een poelier. Vandaar deze keuze.. Maar goed ook dat ik de dijen eerst geprobeerd heb, was er anders niet op gekomen. De porksteaks volgen nou ook zeker!
Veel over ingelezen/gezien, grillen over direct vuur, op hoogte, zonder waterpan/diff.plate op een lage temp.
Hier kan je de WSM voor opstellen als een 'drumsmoker' zeg maar.
Eerst een kolen bedje gemaakt van restant briketten uit verschillende Q's van me en met 1 aanmaakblokje aangestoken
De...
Een beenham is altijd leuk om te doen. Kan je eventueel gelijk je thermometer proberen. En of je de beenham nou op een lage (110) of wat hogere (180) gaart maakt voor het resultaat niet heel veel uit. Veel plezier in ieder geval
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.