BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bert L

  1. Bert L

    zeewolf met ontbijtspek

    Ik heb het recept doorgelezen en dit was inderdaad waar ik naar zocht. Hartstikke bedankt en ik ga er snel mee aan de slag. grt Bert L
  2. Bert L

    zeewolf met ontbijtspek

    Enige tijd geleden heb ik dat gemaakt en het was heerlijk maar ik wilde het binnenkort weer eens maken, maar ik kan het recept niet meer vinden . Weet iemand waar ik dat kan vinden of nog mooier heeft iemand het recept en wil dat hier delen
  3. Bert L

    wat ging er mis?

    Ik ga dit ter harte nemen en de volgende keer zeker doen inmiddels heb ik ook al diverse goede tips kunnen ontdekken op dit forum die ik de volgende keer zeker ga gebruiken bij mijn volgende poging. verder iedereen bedankt voor de bruikbare en onbruikbare reacties. grtz. Bert L
  4. Bert L

    170 grd vind ik wat erg hoog 150 meer als genoeg en ook ik haal bijna alle vissoorten met 50...

    170 grd vind ik wat erg hoog 150 meer als genoeg en ook ik haal bijna alle vissoorten met 50 grd eraf
  5. Bert L

    wat ging er mis?

    Maar al met al bleef ik met een niet te eten chuck zitten maar ik heb er wel 2 heel goede vrienden bi gekregen namelijk de 2 honden van de buurvrouw want die hebben het nu met smaak opgegeten. Als iemand nog een bereiding heeft die absoluut niet mis kan gaan voor zo'n stuk vlees dan houd ik mij...
  6. Bert L

    wat ging er mis?

    Foto,s heb ik er niet van gemaakt omdat ik dit al diverse keren heb gedaan en de priktest heb ik niet gedaan omdat bij vorige keren dat ook niet nodig was , maar een goede tip, is om dat in het vervolg wel te doen. ik heb het wel in de aluminiumfolie gepakt met wat appelsap . Maar ik zie...
  7. Bert L

    wat ging er mis?

    2.5 kg .chuck gekocht , 5 uur van te voren uit de ijskast gehaald en met wat mosterd en rub voor bereid en de nacht in de keuken buiten de ijskast laten staan . bbq aangestoken en die op temperatuur laten komen tot 110 graden C en vervolgens 2 uur de rook er over laten gaan en daarna de...
  8. Bert L

    Zelf een platesetter / convegtor plate maken voor de Weber 57cm

    Hans Eerstens heb ik het probleem bij Napoleon neergelegd maar daar heb ik nog niets van gehoord en mocht dat zo blijven dan geloof ik dat idee van jou wel de oplossing is. Simpel en wel doeltreffend en 3 of 4 van die steentjes voldoet prima denk ik. Bedankt voor de suggestie.
  9. Bert L

    Voorstellen

    ff een vraag : ik heb een bbq Napoleon 57 cm en ik ben op zoek naar een plate setter of iets wat als hetzelfde kan functioneren iemand een verhelderend idee ?
  10. Bert L

    Voorstellen

    Ik ben Bert en woon in het Gooi. Ik bbq al heel veel jaren maar de laatste tijd toch wel wat met niet alledaagse dingen zoals een worstje en een burger. Deze week heb ik pulled beef gemaakt wat goed is gelukt en bijzonder smakelijk is ook volgens de directie ( mijn vrouw ) Tevens kan ik hier...
Terug
Bovenaan Onderaan