Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Succes! 😀
Iemand een idee hoeveel langer het duurt als je de procureur niet inpakt in folie? Wil een keer voor die dikke bark gaan!
Ieder stuk vlees is natuurlijk anders, maar ben wel benieuwd hoe lang zoiets zou gaan duren...
Heb vandaag spareribs gemaakt op de kamado... buikribben.
Volgende keer toch weer die andere ribs. Ze waren goed gaar en de rub was goed, maar we houden beide niet van dikbevleesde ribs...
Top foto! Dit moet te doen zijn. Ik heb mezelf meteen een kamado gekocht toen ik voor het eerst in mijn leven een eigen tuin kreeg. Nooit met een ketel gewerkt nog en mijn pa heeft deze altijd mee op de camping... Wil hem een keer laten zien dat hij er meer mee kan dan alleen maar worstjes...
Als je gaat snijden... haal je het spit er dan even af en leg je hem later terug? Of snij je gewoon boven de kolen?
Ziet er echt heerlijk uit trouwens!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.