BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BBQ-BURRUN

  1. BBQ-BURRUN

    PP op me nieuwe uds meteen voor een knor

    Of je gaat terug naar bed zodra de temp stabiel is :-)
  2. BBQ-BURRUN

    uchman's UDS

    Niets ugly aan deze. Mooi project!
  3. BBQ-BURRUN

    Maidenrun SJ met Paardelende

    Ridderkerk... Das bij mij om de hoek. Welke slager is dat? Ik zoek al een tijdje een goede paardenslager...
  4. BBQ-BURRUN

    De R zit weer in de maand........winterkost!!

    Hey, op die krabbetjes zit net zo veel vlees als op mijn Makro ribs..... Als ik er drie op elkaar leg dan h?! Prachtige plaatjes hoor!
  5. BBQ-BURRUN

    Pulled Pork

    Lekker! Absoluut! Maar ligt al dat vet nu zo op je platesetter? Aardig klusje om dat weer schoon te krijgen?
  6. BBQ-BURRUN

    Regel jij een BBQ? Ribrack 21 dagen gerijpt 2.5kg

    Crap.... M'n ouders net 40 jaar getrouwd! Nog 9 jaar wachten dus op dit feestmaal. Ziet er geweldig uit!
  7. BBQ-BURRUN

    Goed koksmes voor rond de 50 EUR

  8. BBQ-BURRUN

    Vlees ontdooid

    Is je vriezer wel echt stuk? Die van mij slaat ook af als de omgevingstemp onder de x graden komt. Oplossing bij mij is dat ik een radiator in mijn schuur heb, die net groot genoeg is om de temp boven de x graden te houden...
  9. BBQ-BURRUN

    Ook maar eens op dit forum geregistreerd.

    Veel plezier hier Arwin en succes met je verbouwing!
  10. BBQ-BURRUN

    Hallo allemaal

    Welkom!
  11. BBQ-BURRUN

    welke behandeling gietijzeren bakplaat?

    Ik denk trouwens dat de "onderkant" eigenlijk de bovenkant is. Het lijkt me dat je op de ribbels wil grillen en de "gootjes" aan de zijkant suggeren dit ook mijns inziens. Daarmee ben je nog niet van je roest af, maar misschien helpt het je bij de keuze waar je het hardste gaat poetsen  ;)
  12. BBQ-BURRUN

    Nieuw lid dus even voorstellen :-)

    Welkom Jeroen. Have fun!
Terug
Bovenaan Onderaan