Beef en Steak

Recente inhoud door Balti

  1. B

    Opwarm tips gevraagd

    Hallo allemaal, Binnenkort ga ik 5kg pulled pork en 2,5kg kipgyros maken voor een verjaardagsfeest. Ik ga dit natuurlijk een aantal dagen vooraf bereiden. Nu is mijn vraag hoe kan ik beide het beste opwarmen op de dag zelf zonder dat dit ten kosten gaat van de smaak en malsheid? Tips zijn...
  2. B

    Gevraagd: techniek tips

    Hallo allemaal, Ik heb een vraag mbt bepaalde bereidingstechnieken van een mooi stuk ossenhaas van 1,8kg, +/- 8-10cm dik. Ik wil deze gaan bereiden op The Bastard. Nu lees ik over verschillende technieken namelijk the reversed sear methode en andersom: eerst grillen op hoge temperatuur en...
  3. B

    BBQ Ontmaagding: Spare ribs 321

    Ik wikkel mijn platesetters altijd met alufolie in, zo blijven ze ook mooi schoon
  4. B

    Hallo!

    Hallo allemaal, Ik volg al enige tijd met veel interesse dit forum en zal dat ook zeker blijven doen! Vorige maand heb ik The Basterd Urban Large 2022 aangeschaft. Voorheen een aantal jaar op een american smoker gebarbequed. Mijn eerste creatie op the basterd was een tomahawk. Goed gelukt! Er...
Terug
Bovenaan Onderaan