BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Arjan Ebing

  1. A

    Rooster schoonmaken PelletGrill

    Even navragen bij de fabrikant kan natuurlijk absoluut geen kwaad, dan heb je 100% zekerheid over de coating van je rooster. vooralsnog “lijkt” het voor ons emaille, maar de fabrikant kan je de zekerheid geven. die borstel kan in ieder geval geen kwaad.
  2. A

    Rooster schoonmaken PelletGrill

    Heb zelf ook een pellet grill, en mijn roosters zijn ook van emaille, en de coating lijkt inderdaad op die van jou. mijn verkoper heeft me destijds gezegd dat de roosters gewoon in de vaatwasser kunnen, maar als er veel vlees en sausresten op zitten, dan zou ik het toch eerst schoon borstelen...
  3. A

    Messen

    Wil je Japanse messen die nog enigszins makkelijk te slijpen zijn met een Rockwell van rond de 60 dan zouden de messen van Global misschien nog iets voor je kunnen zijn. zij bieden alle messen die je graag wil, en valt ook nog binnen je budget. mocht je daar voor willen gaan, dan zou ik je wel...
  4. A

    BBQ bereiding voor suiker zieke, iemand tips?

    Fijn dat het allemaal goed bevallen is👍🏼 je nonkel geen hypers ervaren naderhand?
  5. A

    BBQ bereiding voor suiker zieke, iemand tips?

    Top dat je dat in overleg doet, denk dat dat de beste manier is inderdaad 👍🏼
  6. A

    BBQ bereiding voor suiker zieke, iemand tips?

    Allereerst wat goed van je dat je probeert rekening te houden met een familielid die kampt met deze rotziekte👍🏼 ik ben niet medisch onderlegd, maar kan je wel vertellen wat mijn specialisten me destijds hebben gezegd. ik zie dat je erg gefocust bent op de suikers, en daar is natuurlijk niks...
  7. A

    Rub Pulled Pork

    Oh zie nu dat het om pulled pork gaat, kan deze trouwens ook op hoor  ;) Hoor ook veel goede verhalen over deze rub over de pulled pork, alhoewel de naam doet vermoeden dat ie voor gevogelte is: https://www.vuurenrook.nl/nl/bbq-sauce-rub-50487059.html In ieder geval succes
  8. A

    Rub Pulled Pork

    Bij vuur en rook ben je inderdaad aan het goede adres  ;) Ik strooi deze altijd op mijn ribs: https://www.vuurenrook.nl/nl/blues-hog-dry-rub-shaker.html Zoet met een aangename peper op de achtergrond. Ga je ze ook inlakken? En zo ja doe je dat met een eigen gemaakte glaze?
  9. A

    Barbecue in Australi?

    Misschien dat dit iets is?: https://www.aussiebbq.info/forum/viewforum.php?f=72&sid=fde2b62ea074396d315ca9662e3ab825
  10. A

    Iberico spare ribs met...?

    Ik weet niet of je Facebook hebt, anders zou je ze misschien een pb kunnen geven, wellicht dat zij je op weg kunnen helpen? https://www.facebook.com/dutchbbqfriends/ Staat trouwens ook een telefoonnummer bij ;)
  11. A

    Maiden run bcc

    Jij gaat lekker eten/ hebt lekker gegeten, weet ik bijna zeker, wat vond jij van de captain's luck? Ik vond hem heerlijk  :D
  12. A

    Eat and meet the Grillmasters (8 juli 2017, Lunteren)

    Helaas zit dit er voor mij niet in, door een recente operatie waarbij meerdere malen per dag spoelen vereist is, zou ik niet lang kunnen blijven. Was er vanmiddag even, en zag al een aantal mensen van dit genootschap druk in de weer. Gelukkig stond er binnen bij de kassa ook een grote lege...
  13. A

    Eerste keer bierkip

    Te koop bij o.a. www.greenforest.nl en www.vuurenrook.nl  ;)
  14. A

    Eerste keer bierkip

    Ik heb pas geleden mijn eerste BCC gemaakt met deze rub: Bijzonder smaakvol, en errug lekker op kip! Bovendien een rub van Nederlandse bodem ontwikkeld door mede forumgenoot Richard0501  ;) Ik kan hem van harte aanbevelen
Terug
Bovenaan Onderaan