Beef en Steak

Recente inhoud door Ambidexterity

  1. Ambidexterity

    Huusk messen.

    @De Buuk, zo'n slijpsteen met sleuven, heb je daar een voorbeeldje van? Een fotootje, linkje of iets?
  2. Ambidexterity

    Huusk messen.

    Aha, weet je dat ik over het woord "gegalvaniseerd" hebt heen gelezen :oops: Lijkt inderdaad wel op bijeen geraapte informatie.
  3. Ambidexterity

    Huusk messen.

    Ik zie dit ook vaak terug komen bij onze leveranciers waarbij wij glas en keramiek inkopen, daar kan je ook bestek en andere horeca spullen kopen. Een van hun merken is Amefa en die hebben het ook over 18/10, 18/0, 13/0 enzovoort. Ik denk dat het een commercieel plaatje is, makkelijker uit te...
  4. Ambidexterity

    Huusk messen.

    Dat roestvrij is inderdaad zo'n foute woorden keus, veel mensen zeggen dit fout. Maar ook roestvast staal kan oxideren door chemicaliën zoals chloride bijvoorbeeld, een betere naam of omschrijving zou zijn onderhoudsarm staal.
  5. Ambidexterity

    Bakplaat ook welkom ;-)

    Nou, ze heeft al gezien, geroken, geproefd dat een 1,5kg ossenhaas perfect gaat op de kleine kamado. Bijna perfect, na ±2 uurtjes langzaam naar 64graden kern temperatuur, is de onderkant net iets te droog omdat de kamado net iets te klein is en de warmtebron net te dichtbij zit. Aangezien ze in...
  6. Ambidexterity

    Bakplaat ook welkom ;-)

    Mijn naam is Leo en sinds deze week heb ik een horeca bakplaat 70cm breed voor in onze buitenkeuken. Daarnaast heb ik wel een mini kamado die het leuk doet, 1,5kg ossenhaas gaat er perfect op. Mijn vrouw hebt gezegd als ik lief ben dat ik met mijn verjaardag een Large kamado (Guru bij Hornbach)...
Terug
Bovenaan Onderaan