Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Afgelopen weekend gemaakt en 2 varianten geprobeerd naar aanleiding van de post van Aroskam.
Ik heb het in 2 stukken verdeeld en voorzien van een rub.
1 stuk voorzien van piggy mix rub uit het boek smokey goodness
en 1 stuk simpel gehouden met pezo.
Hierna op 130 graden op de uds tot een kern...
geen linkje maar ik had hem zelf opgeslagen.
Pickled red onions
Ingredienten
2 Rode uien.
3/4 cup azijn.
1/2 tl suiker.
1/2 tl zout.
Smaakmakers:
1 teen knoflook.
1 kleine spaanse peper.
5 Peperkorrels.
5 jeneverbessen.
1 takje tijm.
Bereiding:
Neem een goede kwaliteit (heldere of licht...
Gelukkig weet de vrouw dat en hebben we hulp van buurtjes en ouders voor de andere dingen die geregeld moeten worden
Er zullen op de dag zelf wel wat helpende handjes aanwezig zijn dus dat is geen probleem.
Hier ook zoiets meegemaakt had 2 bestellingen gedaan kort achter elkaar. kreeg ik netjes een mail met de vraag of er 1 verzending van gemaakt mocht worden. Hierdoor zou ik maar 1 keer verzendkosten krijgen.
Ik zeg top service van bbqking. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Hij heeft er inderdaad zo lang op gelegen.
Ik kreeg de uds op de een of andere manier niet op de 121 graden. hij bleef onder de 100 hangen.
Denk dat dit te danken was aan de gebruikte weberbriketten.
In de kolen mand was alleen de bovenste laag van weber briketten en nadat deze een heel eind...
De PP was heerlijk en van de overgebleven PP zijn door vrouwlief kroketten gemaakt.
Na deze geslaagde sessie meteen de opdracht gekregen om het nog een keer klaar te maken. Dat wordt binnenkort dus nog maar eens procureur gaan halen.
ik heb dezelfde ton thuis staan maar ga hem toch uitbranden.
misschien niet direct nodig al is het maar voor de fun van het vuurtje stoken.
succes met het bouwen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.