BasBQ
Beef en Steak

Asociale T bone

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.846
Een korte post, omdat het te lekker is zoiets niet te delen.
Iers gerijpte T bone van de Hanos, eerst tot 40 graden kern op 120 graden, daarna kort grillen 2 minuten per kant.
Beetje chimichurri er bij.... Echt geweldig
Oh ja, ik deel dit alleen hier

😂😂😂😋😋😋

IMG-20201213-WA0007.jpeg


IMG-20201213-WA0010.jpeg


IMG-20201213-WA0012.jpeg


IMG-20201213-WA0014.jpeg


IMG-20201213-WA0016.jpeg


IMG-20201213-WA0020.jpeg


IMG-20201213-WA0022.jpeg


IMG-20201213-WA0024.jpeg


IMG-20201213-WA0028.jpeg
 
een mooi stuk rund en chimmichurri = heaven
duidelijk dat dit gesmaakt heeft, als je dit om 5 voor 4 nog ff plaatst. (y) :cool:💪
goed bezig man.
 
een mooi stuk rund en chimmichurri = heaven
duidelijk dat dit gesmaakt heeft, als je dit om 5 voor 4 nog ff plaatst. (y) :cool:
goed bezig man.
Dat ligt aan het tijdstip dat ik begin te werken en eerst even tijd voor mezelf nodig heb als ik wakker wordt
 
O.K. Jij wint. ;)
 
kan me voorstellen dat je op dat tijdstip ff op je gemak wakker wil worden.
hart voor de zaak 💪
 
Dat er nog plek was op je bord voor aardappels en groente
Ziet er lekker uit
 
Dat er nog plek was op je bord voor aardappels en groente
Ziet er lekker uit
Wonderlijk he... Ik vind dit prachtige T bone steaks.
In een restaurant mag ik dit graag, maar helaas kom ik vaak tot de constatering dat ik het thuis lekkerder maak of zeker net zo goed.
Voor thuis lijkt dit misschien duur, maar in vergelijking met een restaurant vind ik dit voor af en toe zeer lekker....
 
Echt helemaal geweldig... ik krijg daar trek van!
 
Ik heb 2 T-bones op de planning voor komende zaterdag.
Krijg een kreeftenstaart vooraf, en gekarameliseerde ananas toe...
 
Ik heb 2 T-bones op de planning voor komende zaterdag.
Krijg een kreeftenstaart vooraf, en gekarameliseerde ananas toe...

Laat de foto’s maar komen
Ijs en slagroom bij de ananas? 😉
 
Ik hou wel van vroege vogels....
Lekker steak. Lust ik ook wel.
 
Die asociale T-bone zou ik bij het ontbijt nog lusten!! Wat een mooi stukkie vlees, zeg.
 
Mooie T-bone Remco, dat zal gesmaakt hebben maar die eeuwige sjimmiesjurrie prut moet je gewoon vergeten🤪 maak eens Pico de Gallo erbij Saus: Pico de Gallo | Het BBQ Genootschap is echt vele malen lekkerder😍
 
Terug
Bovenaan Onderaan