maxduinhoven
Tondelzoeker
- Berichten
- 13
Hey BBQ fanaten,
Gister heb ik weer een heerlijke bbq sessie gehad! Deze keer lekker standaard: ribjes
1.5 kg rauwe ongemarineerde ribjes gehaald bij de slager.
Voor de eerste keer met een dry-rub, en wel te verstaan van NOSKOS (the spareribs)...
Deze was echt verrukkelijk!!
de ribjes heb ik (ongeveer) op de 3-2-1 methode gemaakt. De temperatuur was redelijke stabiel tussen de 130/140 graden.
Ik heb als rookhout pork wood chips gebruikt.
En afgelakt met een eigen bbq saus.
Het was heerlijk genieten!
Gister heb ik weer een heerlijke bbq sessie gehad! Deze keer lekker standaard: ribjes

1.5 kg rauwe ongemarineerde ribjes gehaald bij de slager.
Voor de eerste keer met een dry-rub, en wel te verstaan van NOSKOS (the spareribs)...
Deze was echt verrukkelijk!!
de ribjes heb ik (ongeveer) op de 3-2-1 methode gemaakt. De temperatuur was redelijke stabiel tussen de 130/140 graden.
Ik heb als rookhout pork wood chips gebruikt.
En afgelakt met een eigen bbq saus.
Het was heerlijk genieten!