BasBQ
Beef en Steak

chimmichurri

Dick de Jong

Sprokkelaar
Berichten
28
hoi hoi,

Door de coronavirus vandaag maar een halve dag gewerkt. Hierdoor tijd genomen om even naar beef en steak te rijden om daar een picanha te halen. Morgen deze proberen klaar te maken :). Zo te zien indirect garen tot 48 graden, daarna zogenaamd searen op direct, geen idee of ik dit goed schrijft hoor :)

Op het internet kreeg ik echter heel veel verschillende recepten over chimmichurri. Mijn vraag hoe maken julie deze?
 
Dick de Jong zei:
hoi hoi,

Op het internet kreeg ik echter heel veel verschillende recepten over chimmichurri. Mijn vraag hoe maken julie deze?

Ik doe peterselie, veel knoflook, een sjalotje, een chilipeper, olie en azijn en dan door de blender. Soms nog oregano of basilicum er bij als ik in een jolige bui ben. En hoewel ik alles op het oog afmeet is het toch altijd superlekker. Oh ja... ik maak het wel een dag van te voren... geheim ingredi?nt: tijd.
 
De chimichurri van de Hanos (de groene, in een klein emmertje) beviel mij erg goed afgelopen keer.

https://www.hanos.nl/nl/Assortiment/Wild-en-Gevogelte/Gevogelte/Gevogelte-producten/Specialiteiten/CHIMICHURRI/p/32805240
 
SilverFox zei:
De chimichurri van de Hanos (de groene, in een klein emmertje) beviel mij erg goed afgelopen keer.

https://www.hanos.nl/nl/Assortiment/Wild-en-Gevogelte/Gevogelte/Gevogelte-producten/Specialiteiten/CHIMICHURRI/p/32805240
Die bedoelde ik dus.
 
(nooit bij stil gestaan dat ik die prima in porties kon invriezen )
 
Wij hebben genoeg klanten die alles van BresC invriezen in ijsklontbakjes....

Maar vers maken heeft ook wel wat
 
Dick de Jong zei:
SilverFox zei:
De chimichurri van de Hanos (de groene, in een klein emmertje) beviel mij erg goed afgelopen keer.

https://www.hanos.nl/nl/Assortiment/Wild-en-Gevogelte/Gevogelte/Gevogelte-producten/Specialiteiten/CHIMICHURRI/p/32805240

helaas voor mij is dit een groothandel, dus ik kan daar niet bestellen.

Zelf chimichurie gemaakt vond het best lekker maar had denk ik iets teveel pepers gebruikt :)

Als je lid wordt van de WBQA (World BBQ association) krijg je een Hanos pas kado, en een abonnement op het BBQ magazine Fire & Food

https://wbqa.nl/meld-je-aan-lidmaatschap/


Ok kost wel 60 euro totaal per jaar, maar een abonnement op fire & food alleen kost al 29,75 per jaar ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan