Goedemorgen allemaal,
Vorig jaar ben ik al wat gaan experimenteren met barbecue?n.
Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met een projectje, dingen uitproberen, liefst met een biertje erbij.
Vorig jaar gestart met het bereiden van spareribs en picanha. Daarna heb ik nog een keer picanha gemaakt en ondertussen met sinterklaas het boek van Jord Althuizen gekregen.
Nu iedereen verplicht veel thuis zit en het mooie weer er weer aankomt ben ik weer aan het bbq-en geslagen en inmiddels beer can chicken en beef jerky gemaakt.
Mijn equipment is nog niet top, namelijk een weber compact kettle (47cm) en onderweg is een patton mini (https://www.allesvoorbbq.nl/patton-kamado-premium-grill-15.html)
Ik vind het voor nu zonde om 700 euro (of meer) aan een bbq uit te geven. Dat kan altijd nog als ik enthousiast blijf en ik zelf alles wat beter onder controle heb.
Vorig jaar ben ik al wat gaan experimenteren met barbecue?n.
Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met een projectje, dingen uitproberen, liefst met een biertje erbij.
Vorig jaar gestart met het bereiden van spareribs en picanha. Daarna heb ik nog een keer picanha gemaakt en ondertussen met sinterklaas het boek van Jord Althuizen gekregen.
Nu iedereen verplicht veel thuis zit en het mooie weer er weer aankomt ben ik weer aan het bbq-en geslagen en inmiddels beer can chicken en beef jerky gemaakt.
Mijn equipment is nog niet top, namelijk een weber compact kettle (47cm) en onderweg is een patton mini (https://www.allesvoorbbq.nl/patton-kamado-premium-grill-15.html)
Ik vind het voor nu zonde om 700 euro (of meer) aan een bbq uit te geven. Dat kan altijd nog als ik enthousiast blijf en ik zelf alles wat beter onder controle heb.