Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dick3G doet dit regelmatig, hij rookt het een uur of 10 dacht ik, ??n volle lading van de CSG zou genoeg moeten zijn. Hij gebruikt er zo'n spatschermpje voor dat je op je pan kunt leggen tegen het spatten, die dingen zijn van een soort fijn gaas, dus de rook kan er makkelijk door maar je zout blijft er wel op liggen.
Maldon grof zeezout is prima te gebruiken en het werkt het beste als het een beetje vochtig is, Dick laat het een nachtje buiten liggen (wel afgedekt) als het wat vochtiger is, zo blijft de rook beter aan je zout kleven.
Volgens mij was dit het, ik hoor het wel van de expert of ik goed heb opgelet tijdens zijn uitleg
Ik heb een keer zout gerookt, ik heb dit toen met warme rook gedaan van een graad of 80. Heb daarvoor Maldon zout gebruikt want dat zijn fijne grote kristallen. Deze heb ik in een aluminium bakje in de rook gezet voor uur, halverwege even omschudden. Succes.
Vraag Dick ook even die doet het namelijk anders.
Edit: zie dat Dennis ook al had geantwoord .
Hier is mijn draadje over gerookt zout http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=524.msg5632#msg5632
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.