- Berichten
- 142
Goedemorgen,
Enige tijd geleden stond bij de ingang van de forumsponsor iemand zalm te bereiden. Een zalmzijde met peprub op een plank gebonden die naast een open vuur van de rook stond te genieten. Ik zoek me helemaal suf naar tips / trucs / bereidingstijd aangezien ik dit weekend een groep mensen over de vloer krijg en dit voor wil schotelen, ik kom echter alleen maar uit op topics over warm roken in een kast of koud roken.
Ik zoek vast verkeerd maar wellicht kan iemand me aan een link of info helpen.
Enige tijd geleden stond bij de ingang van de forumsponsor iemand zalm te bereiden. Een zalmzijde met peprub op een plank gebonden die naast een open vuur van de rook stond te genieten. Ik zoek me helemaal suf naar tips / trucs / bereidingstijd aangezien ik dit weekend een groep mensen over de vloer krijg en dit voor wil schotelen, ik kom echter alleen maar uit op topics over warm roken in een kast of koud roken.
Ik zoek vast verkeerd maar wellicht kan iemand me aan een link of info helpen.