- Berichten
- 2.221
Nu kan ik niet achterblijven
De bovenste is gedaan met de rub van Noskos zijn BCC, de onderste met Sweet Rub O'Mine.
Helaas bleek mijn temp. Meter net nu vandaag de geest te geven dus de temperatuur was een beetje een gok.
Ook kreeg ik de temp van de Q niet hoger dan 150 graden, zal wel aan de wind gelegen hebben.
Het oordeel is gelijkspel,mijn vrouw vond de rechter lekkerder ( Sweet rub) en ik de linker, die een betere nasmaak had.
Ook deze worst was droger dan de supermarkt versie, maar heeft een lekkere structuur .
Mijn vrouw lust normaal geen grillworst, maar deze vond ze wel lekker.
De rest wil ik morgen in dunne plakjes snijden, om op een lekker broodje te proberen.
Het is jammer dat ze zo groot waren, moet maar eens op zoek naar kleinere zakken.
Vroeger zat hier vlak over de grens een worstenwinkel, maar eens kijken of die er nog is.
De bovenste is gedaan met de rub van Noskos zijn BCC, de onderste met Sweet Rub O'Mine.
Helaas bleek mijn temp. Meter net nu vandaag de geest te geven dus de temperatuur was een beetje een gok.
Ook kreeg ik de temp van de Q niet hoger dan 150 graden, zal wel aan de wind gelegen hebben.
Het oordeel is gelijkspel,mijn vrouw vond de rechter lekkerder ( Sweet rub) en ik de linker, die een betere nasmaak had.
Ook deze worst was droger dan de supermarkt versie, maar heeft een lekkere structuur .
Mijn vrouw lust normaal geen grillworst, maar deze vond ze wel lekker.
De rest wil ik morgen in dunne plakjes snijden, om op een lekker broodje te proberen.
Het is jammer dat ze zo groot waren, moet maar eens op zoek naar kleinere zakken.
Vroeger zat hier vlak over de grens een worstenwinkel, maar eens kijken of die er nog is.