BasBQ
Beef en Steak

Ribeye dry aged reverse sear

 

vuurman

Tondelzoeker
Berichten
21
Hoi!

Dit was een succes!

1-prep.jpg

Mooi stukkie vlees, zout, peper knoflook.

2-on-the-grill.jpg


Indirect op. 160 - 180 graden, blokje eiken, door tot een kern van 32 -33 graden. Kamado opgestookt en door tot 48 voor een prachtige medium rare.

3-off-the-grill.jpg


4-bordje.jpg


Asperges ernaast (gewoon even uit de oven gedaan, maar zal ze volgende keer eens grillen).
Wat wil een mens nou nog meer?
 
Njam njam, ziet er heerlijk uit.
 
Man man , heerlijk!😋 Jammer van de oven 😉.
Indirect bbq-en is namelijk een soort van oven 🙃
 
De garing van de Ribeye ziet er top uit.
De asperges zou ik lekker grillen de volgende keer ;)
 
Ben erg benieuwd hoeveel een gietijzeren rooster nou nog toe zou voegen hieraan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan