BasBQ
Beef en Steak

Q'en in de regen

 

CoinStorm

Sprokkelaar
Berichten
38
Goeiemiddag mede fanatiekelingen,

Ik zit met een dilemma, namelijk het volgende:
Op het moment ligt er net een mooi stukje beenham te roken en het begint wat te rommelen en te regenen. Mijn barbecue staat helaas (nog) niet onder een afdakje. Is het slim om het te laten roken of beter om het binnen (al dan niet in de oven of pan) af te maken? Omdat de bovenste schuif toch wel wat open staat kan er enig water in de barbecue druppelen. Vandaar mijn dilemma.
Bedankt voor de inzichten alvast!

Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
 
Als de buien niet te extreem worden, lekker doorgaan. Zal wat lastiger op temperatuur te houden zijn, maar ach.
 
Me eens, lekker laten liggen en met de paraplu af en toe heen een weer lopen

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Dank beide, heb 'm laten liggen en heerlijk gesmuld van een broodje beenham!
IMG_20230709_174525.jpg


Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
 
Weer een les voor de toekomst. Geniet ervan! (Of ervan genoten??)


Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Als het niet te hard waait zet ik de parasol dr nog wel eens boven.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Afgelopen zaterdag buurt BBQ. We hadden een flinke bui, toen maar onder een parasol gezet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan