- Berichten
- 38
Goeiemiddag mede fanatiekelingen,
Ik zit met een dilemma, namelijk het volgende:
Op het moment ligt er net een mooi stukje beenham te roken en het begint wat te rommelen en te regenen. Mijn barbecue staat helaas (nog) niet onder een afdakje. Is het slim om het te laten roken of beter om het binnen (al dan niet in de oven of pan) af te maken? Omdat de bovenste schuif toch wel wat open staat kan er enig water in de barbecue druppelen. Vandaar mijn dilemma.
Bedankt voor de inzichten alvast!
Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
Ik zit met een dilemma, namelijk het volgende:
Op het moment ligt er net een mooi stukje beenham te roken en het begint wat te rommelen en te regenen. Mijn barbecue staat helaas (nog) niet onder een afdakje. Is het slim om het te laten roken of beter om het binnen (al dan niet in de oven of pan) af te maken? Omdat de bovenste schuif toch wel wat open staat kan er enig water in de barbecue druppelen. Vandaar mijn dilemma.
Bedankt voor de inzichten alvast!
Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk