- Berichten
- 1.614
Vandaag stond er pizza op het menu, eerste keer van het jaar dat de Ooni aan de bak mocht, stond al een tijdje op de planning met kwam er maar niet van.
Dus vandaag, eindelijk
Aangezien pizza Italiaans is zoveel mogelijk Italiaanse producten gebruikt.
Deegje met caputo pizzeria, daarna koude en warme rijs.
Op bollen en terug laten rijzen
Eerste wordt de quattro formaggi
Parmezaan, buffelmozzarella, feta, scamorza affumicata
Dan de tweede, quattro salumi
Coppa, pancetta, parmaham, Guanciale.
Alles homemade behalve de parmaham
Bij beiden eerst laagje zelfgemaakte San Marzano tomatensaus.
Bij de 2 ook nog wat mozzarella en parmezaan.
Blijft toch altijd een festijn, die Guanciale wordt o zo krokant, veel beter wordt het niet
Dus vandaag, eindelijk
Aangezien pizza Italiaans is zoveel mogelijk Italiaanse producten gebruikt.
Deegje met caputo pizzeria, daarna koude en warme rijs.
Op bollen en terug laten rijzen
Eerste wordt de quattro formaggi
Parmezaan, buffelmozzarella, feta, scamorza affumicata
Dan de tweede, quattro salumi
Coppa, pancetta, parmaham, Guanciale.
Alles homemade behalve de parmaham
Bij beiden eerst laagje zelfgemaakte San Marzano tomatensaus.
Bij de 2 ook nog wat mozzarella en parmezaan.
Blijft toch altijd een festijn, die Guanciale wordt o zo krokant, veel beter wordt het niet
Laatst bewerkt: