Vandaag gaat het gebeuren, mijn eerste keer Pulled Pork van de Green egg. Dinsdagavond is het vlees bezorgd en heb ik het rustig in de koelkast laten ontdooien. Vandaag ga ik de strijd aan met 2200gr. Boston Butt.
Gisteren was het vlees ontdooit en heb ik de laatste grote stukjes vet eraf gesneden. Hem lekker in de rub gezet en aan het eind van de avond ook ge?njecteerd met de injectievloeistof. Vanmorgen om 0800 ging de wekker en is as we speak de BGE op temperatuur aan het komen. Om de temperatuur stabiel te houden heb ik ene Thermoworks billow
Ik zal dit topic (de startpost aanvullen). Over een kleine 10 minuten mag het vlees erop!
Wat foto's voor de sfeer:
Dit was de PP na +- 2 uur:
Het resultaat:
Daar is dan het resultaat!
Voor de liefhebber van grafiekjes, de thermometer, hij heeft het goed gedaan de controller:
Gisteren was het vlees ontdooit en heb ik de laatste grote stukjes vet eraf gesneden. Hem lekker in de rub gezet en aan het eind van de avond ook ge?njecteerd met de injectievloeistof. Vanmorgen om 0800 ging de wekker en is as we speak de BGE op temperatuur aan het komen. Om de temperatuur stabiel te houden heb ik ene Thermoworks billow
Ik zal dit topic (de startpost aanvullen). Over een kleine 10 minuten mag het vlees erop!
Wat foto's voor de sfeer:
Dit was de PP na +- 2 uur:
Het resultaat:
Daar is dan het resultaat!
Voor de liefhebber van grafiekjes, de thermometer, hij heeft het goed gedaan de controller: