- Berichten
- 1.773
Toen ik dit recept zag van Sander in het receptenonderdeel was ik meteen verkocht :x had bijna alles al in huis dus was "easy peasy lemon squeezy" =)) ik miste nog de Nam Yu en wat verse ingredi?nten. Amazing Oriental ergens daar bij Delft verkoopt Nam Yu (Red bean curd) en dat is me een lekker goedje ik had nog buikspek liggen en aangezien dat ook wel gebruikt wordt voor char siu deze in de marinade gezet. De Yanghzou rijst op de indoorpit gemaakt :-$ met nog wat extra rivierkreeftjes en het buikspek uiteraard op de primo.
Wat een smaakexplosie ECHT SUPER =P~ we hebben heerlijk gegeten...................Sander bedankt voor het delen van dit recept :-*
Sorry ben alleen de biertjes vergeten maar ik had een blonde kabouter en die smaakte er heerlijk bij
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19129.0
Wat een smaakexplosie ECHT SUPER =P~ we hebben heerlijk gegeten...................Sander bedankt voor het delen van dit recept :-*
Sorry ben alleen de biertjes vergeten maar ik had een blonde kabouter en die smaakte er heerlijk bij
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19129.0