Hi allemaal,
Vraagje, is er een manier om (halverwege de bereiding?) van 3-2-1 ribs te stoppen, om dan (een deel van) de boel in te vriezen om later af te maken?
Dus bv na de stappen “3-2” de strengen te vaccumeren en in te vriezen?
Zo ja, wat is het moment om te stoppen, en hoe (weer op bbq, of werkt oven ook?) maak je ze dan af?
Als er namelijk een goede methode hiervoor is, maar ik liever meteen 6-8 slabs, dan dat ik elke keer 2-3 maak…
Alvast bedankt voor t meedenken!
Vraagje, is er een manier om (halverwege de bereiding?) van 3-2-1 ribs te stoppen, om dan (een deel van) de boel in te vriezen om later af te maken?
Dus bv na de stappen “3-2” de strengen te vaccumeren en in te vriezen?
Zo ja, wat is het moment om te stoppen, en hoe (weer op bbq, of werkt oven ook?) maak je ze dan af?
Als er namelijk een goede methode hiervoor is, maar ik liever meteen 6-8 slabs, dan dat ik elke keer 2-3 maak…
Alvast bedankt voor t meedenken!