Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het is al veel te lang geleden dat ik iets heb gepost op dit forum. De BBQ is er in ieder geval niet minder vaak door aangestoken.. [emoji91]
Het werd dus wel weer tijd hebt om wat te delen, en wat is nou mooier dan pulled pork.... Zojuist een procureur geïnjecteerd met een mix van bouillon...
Het zit ?m in de details inderdaad. ;-)
Heb nog gezocht naar een keurmerk op de Iberico ribs, kon er niks over vinden. (Ook op de website van Hanos over Iberico algemeen niet). Het enige wat ik zag staan is dat de varkens geboren in Spanje zijn, zegt verder nog niks over de voeding/leefruimte...
De ribs zijn klaar, het wachten is beloond.
Wat mij betreft een duidelijk verschil tussen de biologische ribs en de Iberico ribben. De laatste smaakte duidelijk vetter, de biologische waren iets aan de droge(re) kant.
Allebei smaakten ze goed, maar voor mij en het bezoek waren de Iberico?s de...
Ribbels ingepakt, de achterste is de Iberico. Over max een uur weer uitpakken
Temp wel aardig gestegen door de deksel openen, dus eerst die weer onder controle krijgen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tnx, ben zeer benieuwd. Zat inderdaad te denken aan 2-1-1 o.i.d. Wil ze wel allebei hetzelfde bereiden om op die manier het verschil in smaak te proeven.
De Bastard wordt zo aangestoken, heerlijk begin van de dag zo.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Klinkt toch als een feestje, het ei veel en vaak aansteken om m lekker te laten wennen aan hogere temperaturen. Low en slow beginnen, volgende week een PP erop.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.