Mijn vrouw begon spontaan te kletsen over brood maken. Grote vraagtekens bij mij aangezien ze 3x per jaar kookt.
Vroeger toen de neefjes en nichtjes kwamen logeren was de 1e vraag: Is oom thuis? (ik was veel weg)
Waarom dan? Vroeg mijn vrouw.....O dan kunnen we gewoon lekker eten....tja hihi
Maar goed: ik dacht dat ik dan ook wel weer iets kon proberen wat ik al een tijd niet had geprobeerd. Zuurkoolspek!!
Ik heb er maar meteen een project van gemaakt.
Ik had nog varkenslende liggen en heb die gepekeld enz enz.
Om een lang verhaal kort te maken (te laat?) foto's komen later want ik was aan het experimenteren.
Ik heb een paar goeie stukken in de brine gedaan, ook omdat ik denk dat de basis hetzelfde is als Canadian Bacon, oftewel back bacon.
Maar ik begrijp niet goed wat nou echt zuurkoolspek is.
Heeft iemand een goed recept en of uitleg?
Inmiddels ziet de keuken er uit alsof er iets is ge-explodeerd met bloem........
Vroeger toen de neefjes en nichtjes kwamen logeren was de 1e vraag: Is oom thuis? (ik was veel weg)
Waarom dan? Vroeg mijn vrouw.....O dan kunnen we gewoon lekker eten....tja hihi
Maar goed: ik dacht dat ik dan ook wel weer iets kon proberen wat ik al een tijd niet had geprobeerd. Zuurkoolspek!!
Ik heb er maar meteen een project van gemaakt.
Ik had nog varkenslende liggen en heb die gepekeld enz enz.
Om een lang verhaal kort te maken (te laat?) foto's komen later want ik was aan het experimenteren.
Ik heb een paar goeie stukken in de brine gedaan, ook omdat ik denk dat de basis hetzelfde is als Canadian Bacon, oftewel back bacon.
Maar ik begrijp niet goed wat nou echt zuurkoolspek is.
Heeft iemand een goed recept en of uitleg?
Inmiddels ziet de keuken er uit alsof er iets is ge-explodeerd met bloem........