BasBQ
Beef en Steak

Zij-lende op zaterdag

 
 
 

Cigar Joe

Vuurmaker
Berichten
60
Even bij de Sligro wezen neuzen voor het weekend. Weer beloofd wisselvalligheid maar de drang blijft. Gelukkig bleef het bij 5 minuten hagel..

De 1kg lende aan het stuk gelaten. Marinade van knoflook, rode ui, olijfolie, whiskey, thijm en rozemarijn uit de tuin, peper en zout mix. Even blitsen en erover. Half uurtje laten staan, Q op 200, even twee kanten grillen, deflector ertussen en tot een kern van 52 laten komen. O ja, n chunk hickory erbij en nog een kwartiertje los onder de folie voor het aansnijden.

Prachtig zacht vlees, allen weer genoten. Poor mans Filet Mignon. Volgende keer haal ik hem er eerder af, mag van mij een stuk roder.

33391c2ade76356f093be41e08e489d5.jpg


bc904f4f37a7945ff74f718afa912e91.jpg


1f599f1a10ece409de80ae0ac2736522.jpg


42c737c2e2a1e26de873849f45e5845a.jpg


87ccbae9c9e83169f3fe25d863325f4a.jpg


 
Lekker hoor
 
Ziet er lekker uit

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Daar had ik ook wel bij willen aanschuiven.  :)
 
Gezellig, mooi stukje vlees wijntje d'r bij. Wat wil een mens nog meer.
 
Laat mij maar arm zijn dan. Want dit lust ik wel
Mooi resultaat. En heerlijk maal. Dit vind ik het mooie aan BBQ. De ?goedkope? stukken tot een delicatesse vereven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan