Beef en Steak

Witte asperges maar dan anders

 
 

christiansiegers

Kooltjesharker
Berichten
120
Tijdje geleden dat ik gepost heb, maar heb zeker niet stilgezeten.

Vanavond witte asperges gemaakt met een Italiaanse twist. Smaken als knoflook, ansjovis en spek voor de saus van de asperges.
Zal wel een paar keer vervloekt worden, maar wat is dit lekker zeg.

2015-05-30-18.04.11.jpg

2015-05-30-18.16.18.jpg

2015-05-30-18.42.42-1.jpg

2015-05-30-18.48.34.jpg

2015-05-30-18.53.29.jpg

2015-05-30-19.00.46.jpg
 
Das een keer heel wat anders als hoe ik ze normaliter eet, maar geloof direct dat het prima heeft gesmaakt!
Ook maar is proberen...
 
Laat ik gisteren nou een kilo van dat witte goud op de markt hebben gekocht.
Vanavond maar eens proberen.
Super tip man :)
 
Ron zei:
Ziet er lekker uit hoor. Welke BBQ-twist heb je aan je bereiding gegeven?

de twist zit het vooral in het afstappen van de standaard hollandse manier van asperges eten.
De saus bestaat uit ansjovis,spek,knoflook en olijfolie. Iets wat een gemiddelde NLer niet bij zijn asperges zal serveren
 
Lekker. Ik eet ze vaak gegrild met een beetje olijfolie, maar deze toevoeging gaat ik ook een keer maken .
 
Leuke twist hoor. Lijkt me heel erg de moeite waard!
 
Terug
Bovenaan Onderaan