BasBQ
Beef en Steak

Weekend low & slow

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Vandaag wat vrienden over de vloer. Op het menu: moink balls, pulled pork en bavetterollade.

Moink Balls obv bekend recept van Noskos
Pulled Pork korean style, enkel een laagje gochujan en de bavette ingesmeerd met balsamico-honing-mosterd sausje, basilicum pijnboompitten, zongedroogde tomaat en parmezaanse kaas.

Met een 15inch kamado, was even puzzelen en plannen. Vrijdag tijdens een dag thuiswerken de procureur gegaard, zonder inpakken dit keer en vandaag oven opgewarmd in de oven.

Was weer geslaagd!
99eb46b7fbf6a482fc7d72f3567558f2.jpg
71690ec78095309dda3556462236c510.jpg
b10aaf9041dd85bf3f70a791b79864b6.jpg
eabb6abaec7cd87f97e6676fb13a037f.jpg
4b81361e26dc146afecb52c985e94225.jpg
154864cfeb7695b1d527bf55a88cefd8.jpg
d60d8429968e0da77e394dbc3f832b44.jpg
1a4b8d5407507139de091c2844a6d50e.jpg
9d39418b7b60b2848cb05ba10fbb54ea.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Je hebt je lekker uitgeleefd zo te zien 👍🏻😋
 
Lekker hoor.

Was de pulled pork niet heel droog geworden?
 
De oppervlakte van je bbq goed benut!
Ziet er goed uit allemaal!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Pulled pork was super mals na het pullen op de zelfde avond, maar na opwarmen voogende dan in de oven met een flinke scheut appelsap toch wat aan de droge kant. Is het beter om de procureur ij zijn geheel opnieuw op te warmen?

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Well saus gemaakt met vocht van de pulled pork? Zat dat er nog doorheen?
Ik voeg dat altijd toe bij het opwarmen in de oven.

Maar inderdaad…. Vind het ook altijd lastig om het naderhand hoe op te warmen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zo'n bordje lust ik wel! ziet er allemaal lekker uit ! Die bavette rollade moet ik echt ook es proberen !
 
Terug
Bovenaan Onderaan