Dag allen,
Zojuist mezelf eerst netjes voorgesteld voordat ik deze thread maakte maar zoals het onderwerp al zegt, ik sta op het punt mn eerste barbecue te kopen.
Situatie:
Ik ga half september over naar mijn nieuwe huis waar ik eindelijk eens een tuin maf hebben. Niet een grote tuin, zie het meer als een terras. Zal niet genoeg ruimte zijn voor twee Q's, dus zal het er één moeten zijn.
Eerlijk gezegd ergens heb ik een kleine twijfel om meteen voor een (minimaal) large kamado te gaan, gezien het feit mocht je het niks vinden dat je daar dan staat met zo'n unit. Aan de andere kant, als ik hier al die foto's zie wat er bereid kan worden met een dergelijke kamado lijkt me dat echt super kicke om dat ook neer te zetten. Niet alleen het lekkere resultaat, maar ook de "reis" naar dit resultaat. Ik hou namelijk wel van koken, zeker als ik er de tijd voor heb en al helemaal als ik visite krijg.
Voordat ik begon wist ik al wel dat ik niet zozeer de behoefte had aan een green Egg, puur vanwege de prijs. Ik wist toen nog niet wat ik wilde gaan uitgeven maar het hoeft niet vier cijfers voor de komma.
Ik had een budget van 800 a 900 euro in gedachte, en hij moest perse zwart zijn (enige eis van de vrouw).
Ik lees her en der wel goede dingen over de Grill Guru elite Large. Ik heb deze ook al in het echt gezien bij de Hornbach, en dat zag er wat mij betreft goed uit. Wat mij betreft is dit wel een goede kandidaat. Ik heb hier op het forum wel prima tot goede dingen gelezen over Grill Guru tegenwoordig.
Aan jullie de vraag: doe ik hier, gezien mijn situatie, goed aan? Of zijn er betere opties?
Alvast dank voor de aandacht!
Zojuist mezelf eerst netjes voorgesteld voordat ik deze thread maakte maar zoals het onderwerp al zegt, ik sta op het punt mn eerste barbecue te kopen.
Situatie:
Ik ga half september over naar mijn nieuwe huis waar ik eindelijk eens een tuin maf hebben. Niet een grote tuin, zie het meer als een terras. Zal niet genoeg ruimte zijn voor twee Q's, dus zal het er één moeten zijn.
Eerlijk gezegd ergens heb ik een kleine twijfel om meteen voor een (minimaal) large kamado te gaan, gezien het feit mocht je het niks vinden dat je daar dan staat met zo'n unit. Aan de andere kant, als ik hier al die foto's zie wat er bereid kan worden met een dergelijke kamado lijkt me dat echt super kicke om dat ook neer te zetten. Niet alleen het lekkere resultaat, maar ook de "reis" naar dit resultaat. Ik hou namelijk wel van koken, zeker als ik er de tijd voor heb en al helemaal als ik visite krijg.
Voordat ik begon wist ik al wel dat ik niet zozeer de behoefte had aan een green Egg, puur vanwege de prijs. Ik wist toen nog niet wat ik wilde gaan uitgeven maar het hoeft niet vier cijfers voor de komma.
Ik had een budget van 800 a 900 euro in gedachte, en hij moest perse zwart zijn (enige eis van de vrouw).
Ik lees her en der wel goede dingen over de Grill Guru elite Large. Ik heb deze ook al in het echt gezien bij de Hornbach, en dat zag er wat mij betreft goed uit. Wat mij betreft is dit wel een goede kandidaat. Ik heb hier op het forum wel prima tot goede dingen gelezen over Grill Guru tegenwoordig.
Aan jullie de vraag: doe ik hier, gezien mijn situatie, goed aan? Of zijn er betere opties?
Alvast dank voor de aandacht!