Als eerst natuurlijk allemaal de beste wensen! Dat het een heerlijk 2017 mag worden.
Verder even samengevat:
Als ik dinsdag (dan liggen zowel de buikspek die Pancetta gaat worden als de buikspek die als eindbestemming bacon heeft een week in de koelkast) de buikspek uit de pekel haal en de zwoerd er dan afsnijd geeft dit geen grote problemen? Ik begreep van Mac dat de kruiden minder zijn ingetrokken, blijft het dan alleen bij minder snaak?
Verder wilde ik de Pancetta dus oprollen. Of raden jullie aan deze voor de eerste keer plat te laten?
Ik hoor het graag!
Verder even samengevat:
Als ik dinsdag (dan liggen zowel de buikspek die Pancetta gaat worden als de buikspek die als eindbestemming bacon heeft een week in de koelkast) de buikspek uit de pekel haal en de zwoerd er dan afsnijd geeft dit geen grote problemen? Ik begreep van Mac dat de kruiden minder zijn ingetrokken, blijft het dan alleen bij minder snaak?
Verder wilde ik de Pancetta dus oprollen. Of raden jullie aan deze voor de eerste keer plat te laten?
Ik hoor het graag!