- Berichten
- 2.708
Vandaag 2 stukjes van de bavette gesneden en de rest in portie en in vacu?m de vriezer in.
De bavette wat zout er op en rozemarijn .
De ma?s een paar minuten gekookt daarna op WGA en effe grillen .
Had de WGA aardig opgestookt voor de helft het gietijzer erop en dan het vlees erop 1 min 45 graden draaien 1 min dan de andere kant hetzelfde eraf folie erover bordje met de patat en mais klaar zetten en dan het vlees erbij nog wat peper erop en eten.
Wat vonden we er van was wel lekker maar af en toe een verbrande smaak hoe kan dit was het rooster dan te heet ??
Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 22
De bavette wat zout er op en rozemarijn .
De ma?s een paar minuten gekookt daarna op WGA en effe grillen .
Had de WGA aardig opgestookt voor de helft het gietijzer erop en dan het vlees erop 1 min 45 graden draaien 1 min dan de andere kant hetzelfde eraf folie erover bordje met de patat en mais klaar zetten en dan het vlees erbij nog wat peper erop en eten.
Wat vonden we er van was wel lekker maar af en toe een verbrande smaak hoe kan dit was het rooster dan te heet ??
Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 22