Beef en Steak

Traktatie voor de collega’s en mezelf

 

Dr. Tim

Sprokkelaar
Berichten
34
Aankomende maandag trakteer ik m’n collega’s op een broodje pulled pork. Om het feest compleet te maken gingen er ook nog een paar Iberico Ribfingers op als snack.
6f59ec540c772e7f65236f2f00d70750.jpg

In de NASQ pork rub

3eca6f85cd9a61965c01f482c9d5cd80.jpg

421cf9937fd47b277b149aacd7d35a6d.jpg

cc324ea6205f8edb16f0b707e6b950ca.jpg

Ribfingers erbij

71d51581b2dbb604714b44ad39517625.jpg

43bd7655cc24bb0c1da8f3ab32c8eebc.jpg

Snacken maar!

327361cfc61875df43dc8130e44124e7.jpg

667adfabfd3c802a13955676346bfcce.jpg

b9b32f2e12f9ef6523665344acfc7c7f.jpg

e6c07492d7c5fef36e9bdbd5ad50418f.jpg

Klaaar!


“BBQ, lekker man”
 
Ze zullen blij met je zijn 😁
 
Wat een bofkonten zijn die collega’s van jou zeg.
 
Dat is een heerlijke traktatie hoor.
Hoelaat beginnen we ?
 
Lekker met wat koolsla en een augurkje!
 
Warm je het dan op in die vacuumzakjes of op een andere manier op je werk?
 
Terug
Bovenaan Onderaan