BasBQ
Beef en Steak

Tomapork caveman style, het hele verhaal.

zoals altijd weer een leuk filmpje erbij. vooral de rook scene was geweldig. vlees ziet er mooi uit als je het opent. Top dus weer Ben
 
Volgende keer wel langs de andere kant zitten, die rook trekt dan niet zo in je ogen  :D
 
Misschien een beetje onnozele vraag maar wat is het voordeel van direct in de kolen stoppen. Het ziet er gaaf uit, maar ik eet mijn eten altijd liever zonder kolen/ as. Of zie ik iets over het hoofd?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

 
Erwin.schimmel zei:
Misschien een beetje onnozele vraag maar wat is het voordeel van direct in de kolen stoppen. Het ziet er gaaf uit, maar ik eet mijn eten altijd liever zonder kolen/ as. Of zie ik iets over het hoofd?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

geen onnozele vraag, ten 1e is dat de opdracht voor de foto wedstrijd van deze maand die ik op deze manier heb ingevuld en ten 2e de caveman style (dus direct op de kooltjes) is een manier van barbecue?n wat een iets andere smaak geeft aan het eind product, probeer het eens met een T-bone of iets dergelijks, kooltjes heet maken dan de as weg wapperen of blazen, de steak er een paar minuten op, als de steak klaar is en er zitten houtskool resten op veeg de ze er af :)
 
BensBQ zei:
Erwin.schimmel zei:
Misschien een beetje onnozele vraag maar wat is het voordeel van direct in de kolen stoppen. Het ziet er gaaf uit, maar ik eet mijn eten altijd liever zonder kolen/ as. Of zie ik iets over het hoofd?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

geen onnozele vraag, ten 1e is dat de opdracht voor de foto wedstrijd van deze maand die ik op deze manier heb ingevuld en ten 2e de caveman style (dus direct op de kooltjes) is een manier van barbecue?n wat een iets andere smaak geeft aan het eind product, probeer het eens met een T-bone of iets dergelijks, kooltjes heet maken dan de as weg wapperen of blazen, de steak er een paar minuten op, als de steak klaar is en er zitten houtskool resten op veeg de ze er af :)
Ga het eens proberen, het ziet er namelijk wel altijd gaaf uit.

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

 
Erwin.schimmel zei:
BensBQ zei:
Erwin.schimmel zei:
Misschien een beetje onnozele vraag maar wat is het voordeel van direct in de kolen stoppen. Het ziet er gaaf uit, maar ik eet mijn eten altijd liever zonder kolen/ as. Of zie ik iets over het hoofd?

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

geen onnozele vraag, ten 1e is dat de opdracht voor de foto wedstrijd van deze maand die ik op deze manier heb ingevuld en ten 2e de caveman style (dus direct op de kooltjes) is een manier van barbecue?n wat een iets andere smaak geeft aan het eind product, probeer het eens met een T-bone of iets dergelijks, kooltjes heet maken dan de as weg wapperen of blazen, de steak er een paar minuten op, als de steak klaar is en er zitten houtskool resten op veeg de ze er af :)
Ga het eens proberen, het ziet er namelijk wel altijd gaaf uit.

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

als je zo'n pork steak maakt zoals ik (met een spekrand) hoop ik dat je buren tegen rook kunnen :D :D :D : met een runder steak of T-bone valt dat wel mee ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan