- Berichten
- 601
Bij ons thuis hou ik zelf van een lekkere steak. Mijn vrouw houdt echter niet van vleessoorten waarop je wat meer moet kauwen. Ook boterzachte malse steak is gewoon niet haar smaak. Daarnaast eten de kinderen van 4 en 1 ook nog geen rood vlees, die van 1 zeker niet.
Als ik vrienden of familie op bezoek krijg wil ik eens een mooie grote steak maken op de kamado, maar uiteraard de vrouw en kinderen niet met honger achter laten. We kunnen in de keuken van alles maken, maar het lijkt me leuker om ook iets mooi op de BBQ voor hen te maken.
Is er ergens een website of tabel die aangeeft welke gerechten op dezelfde temperatuur worden bereidt? En kun je verschillende zaken wel combineren? Kan ik kip, rund, vis, groenten combineren zonder dat de smaken (met name vis) de andere gerechten gaan aantasten?
Een 2e kamado zou natuurlijk een goede optie zijn, maar wil het echt bij 1 apparaat houden .
Als ik vrienden of familie op bezoek krijg wil ik eens een mooie grote steak maken op de kamado, maar uiteraard de vrouw en kinderen niet met honger achter laten. We kunnen in de keuken van alles maken, maar het lijkt me leuker om ook iets mooi op de BBQ voor hen te maken.
Is er ergens een website of tabel die aangeeft welke gerechten op dezelfde temperatuur worden bereidt? En kun je verschillende zaken wel combineren? Kan ik kip, rund, vis, groenten combineren zonder dat de smaken (met name vis) de andere gerechten gaan aantasten?
Een 2e kamado zou natuurlijk een goede optie zijn, maar wil het echt bij 1 apparaat houden .