Beef en Steak

Spareribs voor de eerste keer

 
 

mstevens76

Sprokkelaar
Berichten
27
Gisteren ook voor het eerst een lange sessie gedaan. Na diverse keren moink-balls en een kippetje de sprong gewaagd met ribjes volgens de 3-2-1 methode. Ron 13uur alles op de Q gelegd met 2 blokjes appel. Om ongeveer 16uur alles eraf gehaald om in de folie te wikkelen. Ribs ongeveer 1 uur en een kwartier in de folie gedaan omdat ik het niet snotje gaar wou hebben. Daarna afgelakt met bbq-saus en 45 minuten op de Q.

Op zich viel het me niet tegen hoe het allemaal gegaan is. Het de temperatuur gemiddeld goed tussen de 115 en 125graden kunnen houden. Vlees kwam goed van de botjes af en met de airfryer frites en een groene salade was het een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

elPBF5Y.jpg


xg8sPch.jpg


aHnOtnr.jpg


dkk7UeQ.jpg


UzxfeWq.jpg


ecn3z8p.jpg


 
Lekker hoor
 
Zalige ribbeltjes maat, heerlijk!
 
Mooie mahonie kleurige ribben. Zal vast lekker gesmaakt hebben.
 
Lekker hoor.
Ribbels altijd goed
 
Heerlijke ribbels zien er goed uit mooie kleur, ribbels doen het hier ook altijd goed.
 
Mooie run. Ribben zien er goed uit.
Vanaf nu ligt de lat een stuk hoger qua ribben. Dat moet zeker gesmakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan