- Berichten
- 27
Gisteren ook voor het eerst een lange sessie gedaan. Na diverse keren moink-balls en een kippetje de sprong gewaagd met ribjes volgens de 3-2-1 methode. Ron 13uur alles op de Q gelegd met 2 blokjes appel. Om ongeveer 16uur alles eraf gehaald om in de folie te wikkelen. Ribs ongeveer 1 uur en een kwartier in de folie gedaan omdat ik het niet snotje gaar wou hebben. Daarna afgelakt met bbq-saus en 45 minuten op de Q.
Op zich viel het me niet tegen hoe het allemaal gegaan is. Het de temperatuur gemiddeld goed tussen de 115 en 125graden kunnen houden. Vlees kwam goed van de botjes af en met de airfryer frites en een groene salade was het een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op zich viel het me niet tegen hoe het allemaal gegaan is. Het de temperatuur gemiddeld goed tussen de 115 en 125graden kunnen houden. Vlees kwam goed van de botjes af en met de airfryer frites en een groene salade was het een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.