Het is al weer een tijd geleden dat ik iets gepost heb (lees uiteraard nog wel alles mee ) maar deze fotowedstrijd kon ik niet omheen. Toch wel de klassieker die ik iets te vaak maak, een heerlijk stuk rib-eye. Vandaag weer langs de lokale boer geweest en een mooi stuk uitgekozen, op temperatuur laten komen, grote korrels zout en genoeg peper.
Bbq op ~120 meater probe erin, appelhout snippers en roken met die hap.
Aardappels voorbereid (met dank aan een eerder topic op het forum):
Aardappels erop, halfuurtje wachten en toen kon het grillen beginnen:
Vlees rusten, snel asperges afgrillen en opmaken, wat een heerlijke plank is het geworden :
Wat blijft dit toch top!
Toetje kon uiteraard ook niet ontbreken, appelcake uit het skillet:
Genoten!
Bbq op ~120 meater probe erin, appelhout snippers en roken met die hap.
Aardappels voorbereid (met dank aan een eerder topic op het forum):
Aardappels erop, halfuurtje wachten en toen kon het grillen beginnen:
Vlees rusten, snel asperges afgrillen en opmaken, wat een heerlijke plank is het geworden :
Wat blijft dit toch top!
Toetje kon uiteraard ook niet ontbreken, appelcake uit het skillet:
Genoten!