Beef en Steak

Salentijn Rib-eye rollade

 
 
 

2Bushy

Kooltjesharker
Berichten
220
Vandaag een Rib-eye rollade uit Argentini? op de Monolith gedaan.

0a2167c06b787e7adaedaaf8471c29a8.jpg


Met tijm , rozemarijn , salie en knoflook en een beetje citroenrasp. En natuurlijk peper en zout van de molen.

4a29e0162a635fb435c1a241e53cbf8e.jpg


8aa79163f98eacbb136fc0c3fc14fe94.jpg


1e7e8a1d775108021ed194889c0c0e9b.jpg


cda79abb3f86e90abfd0b0bdc5d41d4e.jpg


a0f0e43e8c9e536e5d6a48988c4539c9.jpg


a69781307b032df607dce20c54cfe75e.jpg


De rollade op een kern van 45 C. laten rusten en intussen tijd de Monolith naar de 300 C. gebracht voor de end sear.
Super zacht, heerlijke smaak van de verse kruiden met een beetje citrus.

Bedankt voor het kijken.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Mooi gerecht hoor.

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Mooi gerecht!
 
Lekker hoor
 
Wauw ziet er goed uit zeg!
 
Ziet er heerlijk uit!
 
dat ziet er goed uit met die verse kruiden
 
Terug
Bovenaan Onderaan